Archieffoto Tevoko Buitentoernooi
Archieffoto Tevoko Buitentoernooi

Inschrijven Buitentoernooi en Halve Marathon

Laatste sportnieuws
Voor sportliefhebbers stijgt de spanning: in de nacht van zaterdag op zondag kan er weer worden ingeschreven voor twee sportevenementen.

Potentiële) deelnemers aan de Texel Halve Marathon kruipen elk jaar massaal achter hun PC om een startbewijs te bemachtigen. De inschrijving begint om 0.00 uur. Kijk voor informatie over de inschrijfprocedure op de website www.texelhalvemarathon.nl.

De inschrijving voor het Tevoko Buitentoernooi start één minuut later: om 0.01 uur dus. Dit volleybaltoernooi op speelweide het Vierkante Stuk wordt in 2015 voor de 44e keer gehouden en vindt plaats op zaterdag 30 en zondag 31 mei. Jaarlijks zijn zo’n 140 teams uit heel Nederland van de partij.

Alle deelnemers aan de editie van 2014 en degenen die een uitnodiging hebben aangevraagd, krijgen vanaf 1 februari om 00.01 uur de kans tot aanmelden. Vorig jaar schreven zich 135 teams in op de eerste dag, waarna het toernooi snel volgeboekt was. Teams die zich willen laten uitnodigen, kunnen een e-mail sturen naar toernooi@tevoko.nl.

Tevoko Buitentoernooi: http://www.tevoko.nl/buitentoernooi/