Vincent Bijlo
Vincent Bijlo

Bijlo, Baartman en Wiersma in Klif 12

Laatste kunst & cultuurberichten
Vincent Bijlo, Nathalie Baartman en Dorine Wiersma betreden zaterdag het podium van theaterrestaurant Klif 12 in Den Hoorn.

De drie zijn te gast tijdens ‘Wedstrijdje?!’, het reizende circus van liedkunstenaars en dichters. Wedstrijdje?! is een interactieve improvisatievoorstelling met komische, ontroerende, vrolijke en trieste liederen, liedjes, puntdichten en wat verder ter tafel komt. Jan J. Pieterse betreedt deze zomer viermaal de bühne in Den Hoorn, met steeds andere gastspelers ‘in de spits’.

Bijlo is al jarenlang één van de meest kritische cabaretiers en columnisten van Nederland, die telkens weer zijn publiek weet te verrassen. Baartman is op het eerste gezicht een ‘lief wezentje’, maar kan ongezouten uit de hoek komen met haar oneliners en liedjes. Wiersma staat bekend om haar hilarische liedjes: grofgebekt, onderkoeld en erg grappig.

“Het wordt een avond vol onverwachte wendingen, kleinkunst, muziek en heel veel briljante teksten”, aldus Klif 12. Aanvang 21.00 uur. Entree: €17,50. Diner vooraf is mogelijk, reserveren gewenst: info@klif12.nl of tel. (0222) 319633.

Klif 12: http://www.klif12.nl