Foto: Alicia Saal
Foto: Alicia Saal

Centraal De Waal verhuurt kantoorruimtes

Laatste ondernemersberichten
In De Waal is er sinds kort de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren. Dennis Beumkes en Willem Houwing van Bouwbedrijf Texel realiseerden deze mogelijkheid in hun pand aan de Laagwaalderweg.

“De ruimte kwam vrij en zo stonden wij in dubio of we de schuur zelf in gebruik zouden nemen of dat we er iets anders mee wilden doen”, vertelt Dennis. “We besloten om de schuur te verbouwen en er kantoorruimtes te vestigen. Veel ondernemers werken vanuit huis. Dat gaat best als je startend ondernemer bent, maar als je bedrijf uitgroeit, kan de ruimte wat beperkter worden. Vooral als je klanten wilt ontvangen, is thuis werken niet altijd praktisch. Op die markt springen wij in. Wij bieden kantoorruimtes voor een schappelijke prijs en doordat we geen langlopende contracten vragen, is het risico heel laag.”

Het pand ging inpandig volledig op de schop. De oorspronkelijke roldeur werd verbouwd tot een glazen gevel met entree, die toegang geeft tot de algemene ruimte van het kantorencomplex. “Het is een fantastische lichte en frisse ruimte geworden, die ruimte biedt aan tien kantoren. Doordat verschillende ondernemers in dit pand een ruimte huren, ontstaat een verzameling van bedrijven die elkaar wellicht in de toekomst kunnen versterken.”

De oppervlakte van de ruimte bepaalt de huurprijs. Deze varieert van €220,- tot en met €290,- per maand. De kantoren zijn op de begane grond en op de eerste verdieping van het pand gevestigd. Op de begane grond is een algemene ruimte en is een keuken en toiletgroep gevestigd. Bij ieder kantoor is eigen elektra, CV en de internetverbinding bij de huur inbegrepen. “Ondernemers kunnen hun laptop meenemen, hier inpluggen en aan de slag!”, zegt Dennis.

Lees het volledige artikel in Texel dit Weekend.

Centraal De Waal - Laagwaalderweg 49 – 06-10287394 - info@centraaldewaal.nl