Kampioensteam jongens t/m 17: Meinte van Lingen, Bram de Ruijter, Max Tuntelder, Sem Vermue en coach Marco Tuntelder. (F

Deuce sluit competitie af met drie kampioenen

Laatste sportnieuws
Drie Deuce-teams zijn kampioen geworden in de tenniscompetitie KNLTB, waarvan afgelopen weekend de laatste wedstrijden werden gespeeld.

Bij de jeugd kwamen drie teams in actie. Het jongensteam t/m 17 met Max Tuntelder, Sem Vermue, Meinte van Lingen en Bram de Ruijter won de laatste wedstrijd thuis tegen Schoorl met 5-1 en werd kampioen. Volgend jaar zullen de jongens het bij de senioren proberen.

Ook het 35+team mag volgend jaar een klasse hoger gaan spelen: het team met Jacques Deppe, Peter Koster, Ferry Hoveling, Sadu Devassy, Walter Oskam en Ynte Adema werd dit weekend zonder te spelen ook kampioen. Deuce 2 werd twee weken geleden al kampioen en mag zich volgend jaar gaan meten in dezelfde klasse als Deuce 1.

Het mixed team t/m 17 met Tessa Maat, Luna Dral, Thomas Schipholt, Hendrik Franssen en de broers Jesse en Rens Schoots eindigde op de vijfde plek, het mixed team t/m 14 jaar, met Liselotte Langedam, Lena Gerecht, Marit Eelman, Annabel Franssen en Robin Westerbrugge en Emiel Uding, werd achtste.

Deuce 1 werd derde. Bij Deuce 3 nam Hans Witte met twee overwinningen op ‘t Zijpke op gepaste wijze afscheid van het wedstrijdtennis: Deuce 3 eindigde ook dit jaar in de middenmoot (4e plaats). Het mixed team pakte de volle winst, al bleef voor Remko Spelde, Bram de Ruijter, Elleke van Heerwaarde en Beau Biesboer door verlies tijdens een eerdere wedstrijd tegen Alkmaar het kampioenschap uit (2e plaats).

Dames 1 van Deuce kon zich niet handhaven in de tweede klasse: de laatste thuiswedstrijd tegen Zeemacht werd met 2-4 verloren, waardoor degradatie een feit is. Het tweede damesteam won de laatste wedstrijd met 6-0. Door dit optreden van Iris v/d Vis, Marissa Vlaming, Kim Manshanden en Annabel van Zon zijn de dames op de vierde plek geëindigd.
Mixed jeugd t/m 17: Tessa Maat, Luna Dral, Rens Schoots, Hendrik Franssen en Thomas Schipolt. (Foto: Erik Grootes)