Archieffoto Frank Grootemaat
Archieffoto Frank Grootemaat

Aanmelden voor bouwdorp

Laatste mededelingen
In de weken van 24 en 31 juli wordt op het terrein achter zwembad Molenkoog twee keer het bouwdorp georganiseerd door stichting Young4Ever.

Texelse basisschoolkinderen vanaf zes jaar bouwen dan een dorp van hout met dit keer als thema ‘zeehelden en piraten’. Naast het bouwen is er ook tijd voor spelletjes, knutselen en muziek maken. Donderdagmiddag (tussen 14.30 en 15.30 uur) mogen de ouders een kijkje nemen bij de bouwwerken. Die avond blijven de kinderen eten en is er een disco of avondspel.

Op woensdag 28 juni vanaf 14.00 uur kunnen kinderen worden aangemeld via Young4Ever.nl. Deelname aan een van de bouwdorpweken kost €50,- (inclusief eten en disco/avondspel). Huishoudens met een laag inkomen en een of meer schoolgaande kinderen kunnen voor deelname bijzondere bijstand aanvragen bij de gemeente. Voor meer info: tel. 14 0222.

De organisatie zoekt nog particulieren of bedrijven die materialen willen sponsoren, zoals timmerhout, pallets, verf, knutselspullen, kleden, schmink, verkleedkleren, enzovoorts. De materialen kunnen aan de kinderen worden meegegeven tijdens de bouwdorpweken. Ook kan hierover contact worden opgenomen met Nils Veldhuis via tel. 06-26012515 of nils@young4ever.nl.

De organisatie zoekt nog vrijwilligers. Aanmelden kan via Young4ever.nl. Voor meer info: Nils Veldhuis (zie contactgegevens hierboven).

Bouwdorp: http://young4ever.nl/index.php/activiteiten/fun