Afbeelding

’t Amateurtje na vertraging vanavond op de planken

Laatste kunst & cultuurberichten
Na een kleine vertraging door ziekte van één van de spelers van toneelvereniging ‘t Amateurtje, wordt het voorjaarsstuk ‘Kaviaar met Bruine Bonen’ vanavond (vrijdag 23 maart) op de planken gebracht. Natuurlijk in dorpshuis De Wielewaal in De Waal.

Het verhaal speelt zich af onder een brug, waar twee zwervers -gespeeld door de gebroeders Jan en Richard Eelman- al enige tijd wonen. Als er diverse andere tijdelijke bewoners zich aanmelden ontstaan er de nodige hilarische situaties. Zes personen en één brug is meer dan voldoende om onrust en conflicten te creëren, maar zeer zeker hilarisch genoeg voor een leuke toneelavond.
Het stuk wordt gespeeld door drie dames en drie heren. De regie is in handen van Gooitzen Kedde en Karin Gaasbeek.

Het belooft weer een erg leuke avond te worden in dorpshuis De Wielewaal, waarbij natuurlijk veel te lachen valt. Na afloop is er een verloting met mooie prijzen en gezellige muziek na.

De uitvoering begint om 20.00 uur en een kaartje kost €8,- inclusief een drankje bij de bar. U kunt kaartjes telefonisch reserveren bij Karin Gaasbeek ( 0222-313684) en Jan Eelman ( 0222-315277). Daarnaast zijn er aan de zaal ook kaarten verkrijgbaar. U kunt de kaartjes ook per email bestellen: t.domhof@texel.com