Bestuurder Joke de Goede verlaat De Skuul

Door Eva Groot
Gepubliceerd: Woensdag 11 Juli 2018, 12:33 uur
1628 x bekeken
Joke de Goede, die sinds 2012 leiding gaf aan herstelondersteunende verslavingszorginstelling De Skuul, stopt per 1 september. Zij wil haar loopbaan een nieuwe wending geven.


Een groot gemis, vindt de Raad van Toezicht. “De Goede stond in 2012 aan de basis van de verzelfstandiging van De Skuul en heeft de organisatie sindsdien met verve vorm gegeven. Onder leiding van De Goede is De Skuul uitgegroeid tot een volwaardige speler met een unieke aanpak in de verslavingszorg.”

Voorzitter van de Raad van Toezicht, Yvonne Steemers: “Wij spreken onze waardering uit voor Joke’s professionaliteit en opbouwende kracht in en vanaf de heroprichting van De Skuul. Met dit afscheid wordt een bijzondere periode gemarkeerd. Joke heeft het fundament gelegd voor onze plannen voor de toekomst. Een nieuw en uniek zorgconcept in verslavingszorg in Nederland.”

De Goede wordt vervangen door Ewout Nonhebel, die thans als aanspreekpunt fungeert voor lopende projecten en vragen. Nonhebel heeft jarenlange managementervaring bij de verslavingszorg.
Formule 1-spel
Reacties (0)