Win een 3-rittenkaart van Karting Texel met het F1-spel

Door Texelse Media
Gepubliceerd: Vrijdag 14 September 2018
716 x bekeken
Zondag wordt om 14.10 uur de Formule 1 Grand Prix van Singapore verreden op het Marina Bay Street Circuit. Wie meedoet met het Formule 1-spel van Texelse Media, deze week te vinden op pagina 9 van Texel dit Weekend, maakt kans op mooie prijzen.

Het Formule 1-spel is te vinden in de kranten voorafgaand aan de races. In een aantal advertenties zijn letters te vinden waarmee een woord gevormd kan worden. De oplossing dient langs te worden gebracht op het kantoor van Texelse Media (Binnenburg 11, Den Burg).

De winnaar van de weekprijs, ditmaal een 3-rittenkaart van Karting Texel, wordt bij plaatsing van het volgende F1-spel gepubliceerd. De winnaar van de hoofdprijs - een volledig verzorgd rijbewijs, aangeboden door Rijschool Kaandorp uit Julianadorp - wordt na de laatste race op 25 november bekendgemaakt.

Behalve bij Texelse Media zijn ook elders acties in verband met de Grand Prix. Wie bij Café Mans in Den Burg komt kijken, geniet zondag tijdens de race van gratis hapjes.

Het Formule 1-spel van Texelse Media wordt mede mogelijk gemaakt door Rijschool Kaandorp, Karting Texel, Garage Grisnigt, Vakgarage Texel, Café Mans en Eetcafé de Steenenplaats.
Formule 1-spel
Reacties (0)