Afbeelding

Meestergraveur Jimmink zet zich in voor behoud ambacht

Laatste ondernemersberichten
Op 27 en 28 oktober doet Jacqueline Jimmink van JMJ Ambachtsatelier Jimmink in het kader van de Week van het Maken - een initiatief van Crafts Council Nederland - mee aan de Studio Route.

Jimmink verzorgt tijdens de Studio Route de workshop ‘Crea in Metaal - Creatieve Metaalbewerking’ en geeft lezingen en demonstraties over de kunst van het graveren in haar atelier aan Vogelenzang 19 in Den Burg.

In Ambachtsatelier Jacqueline Jimmink worden op ambachtelijke wijze handgravures vervaardigd in metalen voorwerpen zoals juwelen, gespen, geweren, messen, zilverwerk en uurwerken. Jacqueline Jimmink is lid van het Nederlands Gilde van Goudsmeden als Meestergraveur. Jimmink geeft lezingen, scholing en masterclasses. Ze zet zich als vakvrouw in voor het behoud van het ambacht handgraveren.

Zie de website www.jacquelinejimmink.com voor meer informatie, workshoptijden en het volledige cursusaanbod. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden voor de workshops en lezingen tijdens de Studio Route verplicht, via E: info@jacquelinejimmink.com.


Website Jimmink: https://www.jacquelinejimmink.com/