Kerst- en Nieuwjaarspuzzels: tien Texelaars in de prijzen

Door Eva Groot
Gepubliceerd: Donderdag 10 Januari 2019, 10:01 uur
1974 x bekeken
De tien winnaars van de Kerstpuzzel en de Nieuwjaarspuzzel van Texel dit Weekend hebben dinsdag hun prijzen in ontvangst genomen.


De Kerstpuzzel, waarbij de teamfoto van Texelse Media in elkaar gepuzzeld moest worden, werd gewonnen door Herman Barhorst uit Oosterend. De actuele slagzin die hij instuurde, was bedacht door zijn vrouw, bekende hij. De goede oplossing en de zin waren goed voor de eerste prijs: een Philips UHD TV 50 PUS6503/12 t.w.v. €500,-, aangeboden door Expert. “Dat komt mooi uit”, aldus een verraste Herman, “Onze televisie is al ruim tien jaar oud.”

“2019 wordt het jaar...
dat begint met Ikea-stoeltjes op het strand
en eindigt met het feest van een 850-jarig eiland”


Paul Bakker won de tweede prijs, een diner voor twee bij Grand Hotel Opduin. Patricia Rouwenhorst nam de derde prijs in ontvangst: een modecadeaubon t.w.v. €50,- van Shoeby. Vierde werd G. Smidt. Hij won een Senseo, aangeboden door Albert Heijn. Ben Moor won de vijfde prijs: een kruikje drank van Slijterij Smidt-Witte.

De eerste prijs van de Nieuwjaarspuzzel, een door Eilandbroeders en TIS prachtig handgemaakt tv-meubel t.w.v. €1.000,- , ging naar Bart Tuitman. Zijn goede inzending (‘Vuurwerkknal’) werd getrokken uit de 271 ingestuurde oplossingen.
Martijn Kooiman won de tweede prijs: een driegangen-verrassingsmenu voor twee personen bij Brasserie Beers. Het Texeler-dekbed van Texelwool, de derde prijs, werd in ontvangst genomen door Kees Witte. Hij mag het dekbed eventueel ruilen voor een ander formaat.

Thessa Dijkstra kan genieten van een lekkere taart van zestien punten: zij ging er vandoor met een cadeaubon van Texel Catering, de vierde prijs. De vijfde prijs, een Tomado Gourmetset voor acht personen – aangeboden door Blokker – werd in ontvangst genomen door de kinderen van Henriëtte de Wit.
Formule 1-spel
Reacties (0)