Vermiste honden: Texel kijkt uit naar Grover en Lady

Door Eva Groot
Gepubliceerd: Donderdag 21 Februari 2019, 8:31 uur
1988 x bekeken
De afgelopen dagen lijkt, zo valt te lezen op de Facebookpagina ‘Honden Zoekteam Texel’, de ene na de andere hond zoek te raken. Momenteel wordt nog uitgekeken naar Lady, vermist sinds maandag, en Grover, die al meer dan een jaar zoek is.


Lady is een bruin met witte Engelse Springer Spaniël. Ze is na haar rondje over Camping Kogerstrand bij De Koog, 250 meter vanaf haar huis, niet teruggekomen, laten de eigenaren weten. “Is ze de verkeerde kant op gelopen? Meegenomen? Vast komen te zitten in een konijnenhol of -val?” Wie iets heeft gezien, kan bellen met 06-17142644 of 06-41291565.

Grover, de hond die op 8 januari 2018 zoek raakte aan de Zaandammerdijk nabij De Waal, is nog steeds niet teruggevonden. Wel wordt het dier nog regelmatig gespot.

Zo werd Grover begin februari twee keer gezien in de Slufter, waarna het zoekteam verse sporen in het gebied vond. Het zoekteam vraagt daarom iedereen die Grover ziet daar direct melding van te maken bij de eigenaar via tel. 06-25042782 (b.g.g. 06-22216429) en indien mogelijk de locatie via WhatsApp te delen.

“Ga niet roepen of achter hem aan, hij verkeert momenteel in wildmodus en zal dus vluchten”, meldt het zoekteam. “Mocht hij wel op je afkomen, maak je dan klein en ritsel met een zakje of iets dergelijks om zijn aandacht te trekken.” Op de Facebookpagina ‘Waar is onze Grover’ zijn informatie en foto’s van het dier te vinden.

Op de Facebookpagina ‘Vermiste en gevonden huisdieren Texel’ worden ook andere vermiste huisdieren gemeld.
Formule 1-spel
Reacties (0)