‘t Amateurtje brengt komedie De Sunshine Boys

Door Henk Slikker
Gepubliceerd: Vrijdag 15 Maart 2019, 12:45 uur
910 x bekeken
Twee oude komieken komen bij elkaar om een herdenkingsoptreden voor te bereiden, maar al snel blijkt dat ze elf jaar geleden niet voor niets uit elkaar gegaan zijn. Pas als een van hen een hartaanval krijgt tijdens een van hun oude sketches, staken ze hun onderlinge strijd en praten voor het eerst van hun leven als mensen met elkaar.Dit is in het kort het verhaal van het beroemde toneelstuk De Sunshine Boys, dat eerder op de planken werd gebracht door onder andere Andre van Duin, maar ook door Johnny Kraaykamp Sr. Zaterdag brengt toneelvereniging ‘t Amateurtje dit bijzondere verhaal in dorpshuis De Wielewaal in De Waal. Onder leiding van regisseur Karin Gaasbeek hebben de spelers van ‘t Amateurtje de afgelopen maanden De Sunshine Boys met een eigen sausje overgoten. U kunt niet alleen genieten van een mooi verhaal, maar ook van talrijke grappige situaties die het toneelstuk extra kracht geven.

“Ik ben trots op het team, dat de afgelopen maanden zo hard gewerkt heeft. Niet alleen op de beide spelers (Richard Eelman en Gooitzen Kedde), die de Sunshine Boys zelf gestalte geven, maar ik ben ook trots op alle andere spelers; gezamenlijk zorgen ze voor een verrijking van het stuk”, laat Gaasbeek weten. “We hopen natuurlijk op een volle zaal zaterdagavond, want het belooft iets bijzonders te worden.”

Kaarten voor De Sunshine Boys (€8,-, inclusief drankje) kunt u bestellen bij Petra Brans, tel. 0222-312741 of Karin Gaasbeek, tel. 0222-313684 of per mail: t.domhof@texel.com (u ontvangt een bevestiging als u per mail bestelt). Daarnaast zijn er ook kaarten aan de zaal verkrijgbaar.
Formule 1-spel
Reacties (0)